Blogg

Så var det midsommar igen då. Var länge sen jag skrev nu men har på senare tid försökt uppdatera hemsidan. Även om jag inte är så aktiv längre, tycker jag att det är synd att lägga ned den. Är ändå en hel del jobb med att göra en ny. Sedan sist har jag fått nytt jobb, jobbar numera som driftchef, både kul,inspirerande och lärorikt. Jag har satt in bergvärme för att slippa vedhanteringen. Man blir inte yngre precis.

Kaninerna håller jag på att lägger på hyllan. Har inte tiden att åka på utställningar och då finns det ingen mening. Har lite höns, katten och hundarna är kvar. Kenneln ligger jag också lågt med. Tiden räcker inte till allt.

Och förhoppningsvis kanske jag hinner renovera lite nu när jag inte behöver hålla på med veden.

Mycket kalas har det varit, william fyllde 15, jag 49 Obs 1 år till 50 (känner mig inte så gammal), Min kompis Marita fyllde 60 och nästa vecka fyller min äldsta son 25. Vart tar åren vägen?    Önskar er alla en trevlig midsommar.

Ja, ännu en jul är snart till ända. Jag som aldrig gillat julen,men det finns ju ingen återvändo. Den kommer vilket jag vill eller inte. Bara att handla julklappar och julmat och se glad ut. Vad gör man inte för barna, trots att de börjar bli stora. 13 och 23. Har iallafall fått fast jobb sedan sist, kul och lärorikt. Och nu ska jag gå och sova. Gonatt alla.

Jag har arbetat hela sommaren och tyvärr inte hunnit hälsa på alla som jag skulle viljat, helgerna har varit allt för korta. Men det går väl fler tåg...lider mot höst och sommarschemat är över så jobbar sporadiskt den här veckan. Alla bilar jag tar i går sönder, tur jag lärt mig med åren att det inte är någon ide att lägga dyra pengar på en bil eftersom det är likadant varje gång. Har nu börjat reparera upp den sista bilen jag köpte så det vore väl sjutton om han inte skulle ta mig från punkt A till B. Blev tyvärr inte så billigt,,,men snart är han i nyskick.

Hösten kommer och jag ligger efter med allt. Trött på att behöva ta allt ansvar själv. 

Gläds åt att det går bra för Alex på jobbet, att han äntligen börjar bli vuxen och uppträda därefter. Men man oroar sig nog alltid ändå. William börjar sexan i morgon, börjar få så stora barn. Tiden har gått så fort, 12 år sen jag låg på sjukhuset och ingen visste hur det skulle gå. Länge sen han vägde 930g. Älskar dem över allt annat.

Dags att gå och lägga sig, william till skolan och jag ska arbeta..gonatt alla jag känner.

Åker en tur till en camping i uddevalla i helgen,...känner att jag behöver lämna allt för ett par dagar. Har för mkt att tänka på. Förstår mig inte på människor längre och hur de fungerar. Känns som allt fler människor säger en massa saker som passar för stunden och sen behöver de inte stå för vad de säger. Så förbaskat oseriöst, ska bli eremit. Varit ute på fastingen,putti parken och jag ska ut på bluesfestivalen och ev poker run om jag orkar. Jag ger inte upp. Puss o kram

Det är äntligen sommar, allt är grönt och gräset växer alldeles för fort. Kaninerna har äntligen kommit igång och fått lite ungar, så ungar finns att tinga. Choklad vanilj har fått somna in av olika anledningar. Veden är fortfarande inte klar och tändspolen gick sönder på min nya bil. Glad att min son kunde sätta i den iallafall. Nu krånglar han i ett däck. Är så trött på att vara beroende av andra till vissa saker. Jag räcker bara inte till... Fick en massa dumma sms ikväll av någon som bara försöker ge mig dåligt samvete, går tydligen inte att vara trevlig mot någon. Får mig inte att må bättre precis.  Ska försöka umgås med människor som får mig att må bra och inte suger energi. Ska gå och lägga mig och hoppas på en bättre dag imorgon. gonatt alla jag känner.

Senaste kommentarer

29.01 | 13:58

Hej jag är sugen på att köpa dina kaniner, kan erbjuda upp mot 500kr, ingår frakt?

...
31.05 | 20:33

Är intresserad av kanin till vår djurhage i lunedet! Ring mig gärna 070-4162744

...
16.04 | 19:36

Hej!
Har du någon svart eller blå kaninunge tillsalu? 😊

...
29.07 | 13:11
Till Salu har mottagit 3
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS